Idrottsutbildning (NIU) – Basket

Täljegymnasiet Idrottsutbildning (NIU), Basket

Vill du bli bäst på basket? För dig som vill satsa både på skola och basket erbjuder vi en unik möjlighet att kombinera dina studier med en basketsatsning och utvecklas till en elitspelare i Södertälje.

Studierna bedriver du på Vackstanäsgymnasiet, Täljegymnasiet eller Torekällgymnasiet – beroende på vilket program du väljer. Träningen och undervisningen är både individ- och laganpassad i sin utformning där hänsyn tas till ditt tränings- och tävlingsupplägg.

Genom det unika samarbetet mellan tre gymnasieskolor inom Södertälje kommun är valmöjligheten av gymnasieprogram väldigt stor. Gå in på respektive skolas hemsidor för att få information om vilka program som erbjuds. Träningen och undervisningen är både individ- och laganpassad i sin utformning där hänsyn tas till ditt tränings- och tävlingsupplägg.

Torekällgymnasiet