Idrottsutbildning (NIU) – Ishockey

Södertälje Idrottsutbildning (NIU), Ishockey

Vill du bli bäst på ishockey? För dig som vill satsa både på skola och ishockey erbjuder vi en unik möjlighet att kombinera dina studier med en ishockeysatsning och utvecklas till en elitspelare i Södertälje.

Studierna bedriver du på Vackstanäsgymnasiet, Täljegymnasiet eller Torekällgymnasiet – beroende på vilket program du väljer. Träningen och undervisningen är både individ- och laganpassad i sin utformning där hänsyn tas till ditt tränings- och tävlingsupplägg.

För att utvecklas, må bra samt att kunna prestera krävs att man har bra koll på sin helhetssituation (skola, träning, kost, vila, kompisar, familj m.m.). Vi jobbar mycket med att helheten ska fungera samt att du som aktiv ska få förståelse för alla bitar som rör dig som person och idrottare.

Genom det unika samarbetet mellan tre gymnasieskolor inom Södertälje kommun är valmöjligheten av gymnasieprogram väldigt stor. Gå in på respektive skolas hemsidor för att få information om vilka program som erbjuds. Träningen och undervisningen är både individ- och laganpassad i sin utformning där hänsyn tas till ditt tränings- och tävlingsupplägg.

Torekällgymnasiet