Restaurang- och livsmedelsprogrammet – Färskvaror, delikatesser och catering

Södertälje Restaurang- och livsmedelsprogrammet – Färskvaror, delikatesser och catering

Praktiska gymnasiet

Gillar du matlagning och är intresserad av smaker från hela världen? Vill du kanske jobba i en restaurang eller ett bageri? På den här inriktningen får du lära dig allt om livsmedel, till exempel att välja rätt redskap och råvaror för tillagning.

Du får även lära dig att kombinera mat och dryck på bästa sätt, samt duka och lägga upp mat

På utbildningen Restaurang och livsmedel får du laga olika rätter i varmkök, kallkök och storkök samt baka i bageriet och hantera både dryck och livsmedel. Du får lära dig dukning, servera kunder och känna på branschens höga tempo.

Utbildningen ger dig chans att praktiskt testa varierade arbetsuppgifter och välja den inriktning du helst vill satsa på i framtiden.

No announcements at this moment.

Be the first to add a review.

Please, login to leave a review
Add to Wishlist